3 de febrer de 2008

Set personatges en busca d'autor

Un comercial li roba les claus de la comissaria als Mossos d'Esquadra i les ha de fer desaparèixer a corre-cuita. Un músic de cobla ("coblaire"?) que ha decidit que pel 25è aniversari de la mort del Referent, se n'haurà de parlar. Un jedi que port a l'emapetrès la discografia completa de la gran dama de la cançó catalana. Un Blanchett, ben fet però mal acabat, amb carnet de CDC a la cartera. Una professora d'anglès que el porta d'ERC. Un fixe del pont aeri mono-mono. I una veïna de l'àrtic acabada d'instal·lar, que s'ho mira i que pensa: "Déu meu, que friquis!", però no ho diu.

I dos persones com cal, que els accepten tal com són, i que tenen clar que això no és normal, però que podria ser pitjor.

---------------

Nonononono! No és bembé així, això!

---------------

Un Mestre amb pijama hello-kitty. Un perdedor de Santa Perpètua. Una senyoreta que es fa el país de cap a rab per motius laborals cada setmana. Un noi amb una campaneta (digueu-li campaneta, digueu-li úvula, digueu-li gargamelló) de la Vila del Pingüí. Un santpolenc que pirateja wifi de la politècnica. Un enfant terrible de la catosfera que puja i baixa enfustissats. I una veïna de l'àrtic acabada d'instal·lar, que s'ho mira i que pensa: "Déu meu, que friquis!", però no ho diu.

I dos persones com cal, que els accepten tal com són, i que tenen clar que això no és normal, però que podria ser pitjor.

---------------

Nonononono! No és bembé així, això!

---------------

Un gintònic de brugal. Un jotabé amb doble llimona. Una tònica amb canya de barril. Una canya sense bombay. I tres gintònics amb cocacola.

---------------

Nonononono! No és bembé així, això!

---------------

Bah! És igual. Ja ho deia, més o menys, el Pirandello: la veritat no existeix, i si existeix, potser la tenen més a prop els personatges (que es veu que no són reals, però ho són més que no es pensen) que els actors (que es pensen que són reals, i potser no ho són tant).

La trobada catosfèrica de Granollers, la "sèria", va ser una farsa. La meva no.

En tot cas, un plaer immens.

(I sí, és bembé així, això!)

19 comentaris:

Llum ha dit...

Oh! I a mi no m'hi vas convidar? ;-(

Yeral ha dit...

Un gintònic de Brugal??? Mmmm... Si a la propera trobada, la teva, la que és bembé com dius, feu gintònics amb Brugal, i m'hi deixeu venir, es clar, m'hi apunto... Jo he de saber COM cullons es fa un gintònic amb brugal... de debó... Jej... No era bembé així, això! Però jo ja m'entenc.
A veure si al Març acomplim el "nostru cumedidu trifàsic": gintònic/yas/anècdotes-i-històries-fascinantment-interessants-i-divertides-que-ens-explicarem-i-que-ens-faran-riure-d'allò-més-i-pensar-que-som-collonuts-perquè-no-és-que-ho-pensem-només-nosaltres-és-que-ho-som-i-s'ha-acabat-el-bròquil-i-tal-i-un-jedi-i-una-veïna-i-un-pà-sucat-amb-oli.
Guàs, guàs.

Anònim ha dit...

Perquè tu no vols, Llum, que ja sé que no vols!!! Quina barra que tens!!! ;-P

Yeral, el març, fijo que sí!

lamitall ha dit...

em trec el barret, insuperable!

(ningú va demanar una copa de vi blanc? jo ja m'entec...)

Anònim ha dit...

I caminar. Caminar molt. Bé, en el cas de les dues persones com cal, que els altres eren més punyeterus.

P.D.: Per cert, el teu bloc m'estima: es poden llegir els meus comentaris sense una advertència que digui "oju amb lu que diu aquest!" :P

Anònim ha dit...

Una copa, Mitall??!?! Una ampolla!!! Una ampolla que, pim-pam, es van cascar "algú" i algú amb poca personalitat que seia al costat d'"algú". (I tu ja m'entens...)

Karbeis, tio, que no! De les dues persones com cal (és a dir "no friquis", és a dir no blocaires), em sembla que les dues no van caminar gaire... I el dia que la banqueta adverteixi sobre la teva perillositat, joder, és que la lio!

Anònim ha dit...

Eieiei, no se'm va va passar pel cap, en cap moment (i ara!) la paraula "friqui". Que no que no. Ah, però "curiosos" sí. Com a espectadora de tot plegat, va ser bastant curiós. :)

Anònim ha dit...

"Friqui" no et va passar pel cap, Marlene??!?! Glups! Llavors és meu greu que no em pensava: tampoc ets recuperable! (Iupi...)

Anònim ha dit...

Apa!
Ho arribo a saber i porto tàpers de paella per a tothom!

vilapou ha dit...

Ara que m'havia fet a la idea de "friqui"... però "curiós" potser m'agrada més. ;-)

Anònim ha dit...

JAJAJA!!! Gr�cies al teu post, ara ja s� que carai �s el brugal!!!

Saps qu� m'ha fet gr�cia, per� Que la setmana passada vaig anar-me a comprar el llibre del Pirandello (Seis personajes...)!!!Mira, casualitats...

Anònim ha dit...

Què coi ha passat??? no li agraden els accents al meu ordinador??? I un signe d'interrogació que també se l'ha passat pel forro!!! (després del "però")
Ho sento...

Anònim ha dit...

Friqui o no, va ser xulo! Això només va ser per trencar el gel... segur que es repetirà més sovint!

XeXu ha dit...

Es discuteix si va ser friki o curiós... a mi, què voleu que us digui, em feu una mica de por. Però més me'n fareu si s'us ajunta en Yeral. D'ell si que haurien de sortir advertències a tots els blogs... ei, que és conya, que després em boicotejarà els experiments...

Anònim ha dit...

Musaaaa!!! No provoquis!!! Que mira que jo ja no sé què més fer, per tastar la teva paella...

Mestre: "friqui" o "curiós", tant és, ens podem fer els xulos igualment.

Jajaja! Nocal, aquestes casualitats comencen a fer-me ballar el cap, és una mica paranormal... Vaig a parlar amb el meu amigo Iker, a veure què diu.

Això esperem, Zinc. Per mi, quan digueu!

Jaja, Xexu, ja t'ho diré, això. Que aquest serà el pròxim gintònic a caure!

Anna Tarambana ha dit...

Perdo, perdo, perdo, pel retard! Però he estat enfeinada amb el tema plantilla! :S :P

Jo ho confesso, dec ser massoca, o alguna cosa per l'estil, però vull saber més d'IG. Vale, per estar a l'alçada me l'hauria de rellegir que ja no recordo gran cosa però si cal hi torno!

Anònim ha dit...

Tot plegat va estar molt bé, s'haurà de repetir perquè em va passar tot molt ràpid, això si, per fi vam fer el gintònic!!!

Anònim ha dit...

oh!!

Anònim ha dit...

"Estar a l'alçada", Anna? L'alçada ets tu! No sé si massoca, però aguantes les plastes amb moooolta paciència (jajaja! Sóc pesat, eh?! Però és que mira que preguntar per IG...)

Antoni, això només pot ser el primer de molts gintònics!

I re-Oh!, Marta!