28 de febrer de 2008

Sóc matèria opinable

- "Tio, tu sí que vius bé!"

- "Osti nano, deus estar fatal, no?"

- "Quina enveja! Qui fos tu!"

- "Jo de tu, blablabla..."

- "Quan el meu cosí blablabla, ell blablabla."

- "Ets un gilipolles, no n'aprendràs mai."

- "Si no tinguessis l'orella dreta més petita que l'esquerra, no t'hauria passat que..."


Ei, ei, ei!!! Eeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiii!!! Vale, vale, valeeeeeeee, joderhombreyà.

Sóc matèria opinable, i m'haig de fer fotre.

***
Un altre tema: tinc vocació de servei social, i sóc una mica xungo, i també de la broma, i el 9 de març hi ha eleccions. Barreja fatal.

***
Un altre tema: et pots (ens podem) entrebancar dues vegades en el mateix devedé (reproductor de, s'entén), però la teva conclusió està en com te'n fots, en com et descollones, en la teva capsa de mistos i en la quantitat de merda que passeja el teu cotxe. Ergo, som uns cracks, els putus amos, diria jo. I riem.

***
Un altre tema: avui he vist en directe un nationalgeographic d'aquells del Serengetti o un puesto així. El llop que va pel món dient que és el macho alfa, que ell és l'únic capaç de proporcionar aliment a tota la colla. Hi ha un altre llop, un que el deixa cantar fins que se'n cansa. Llavors s'acosta, i no li cal ni mossegar, no li cal res. Amb una mirada fulmina el suposat macho alfa, es gira i se'n va. Ell mana. S'hi podria haver llençat al coll i, amb mitja mossegada, treure'l de circulació. Però el llop que mana no és el llop que mata, el llop que mana és el que perdona la vida.

Quan me n'he adonat, estava esmolant-me els ullals. I m'he fet por. I m'he agradat. Digues només que em defensaràs, amb això en tinc prou.

***
Un altre tema: no m'allunyo del veritable sentit de les coses. És cert que puc posar al meu davant, en fila i perfectament alineats, tots els meus gots d'aigua, aquells on tant m'agrada ofegar-m'hi. Però tinc mecanismes, tinc contraforts. La pinya, per exemple. I no em refereixo al incidente de la piña.

***
Un altre tema: jo no t'embrutaré. Sóc un gran mestre jedi.


11 comentaris:

Rituslee ha dit...

algú em pot dir on fan els cursillus per ser la femella alfa de mirada fulminant?

Anònim ha dit...

jajaja "a nadie le interesa de dónde ha salido la piiiiña?!!!" Que bo! Però quin capítol més bo! (El Dani Ramírez m'havia eclipsat i ja no me'n recordava...)

Ei, mestre jedi, la polla en vinagre del bucle seria estirar-lo com un boomer, no?

jajaja (perdó, encara pensava en la pinya)

Unknown ha dit...

Doncs... tinc una broma fàcil, però passo, és massa fàcil per mi i tot. O sigui que res un comentari per no comentar res. Que sàpigues que he passat per aquí, però això ja ho saps, el servidor em delata.

Hisenda Lesseps ha dit...

Ups, em sembla que desisteixo d'opinar.

Unknown ha dit...

Et volia dir que tinc ganes de que em visitis d'una puta vegada i que em fiquis de link que jo també t'hi posaré en honor d'haver-me fet el blog. I si un putubucle s'estira com un boomer jo crec que esdevé espiral, ja que l'espiral és com un alter-ego del bucle o jo ho entenc així, ai estic nerviosa que et dicaré de link!!! jijijiji, jijijij!

Anònim ha dit...

he passat fluixet i sense fer soroll per dir-te hola!

Anònim ha dit...

Oh! Ritus! Només et falataria això, a tu, la mirada fulminant! Si n'hi ha prou mirant la foto aquesta que poses, amb aquest nassarró rosa, aquests bigotets blancs...

"Y una piñaaaaaaaaaaaa", Marlene, "y una piñaaaaaaaaa"!!! Jajaja, això m'ho guardo, t'ho juro que sí, al hall of fame particular. És un greatest hit personal, aquest! (I amb les mans obertes i els braços separats!)

Ho saps, oi Tirai, que compartim servidor? ;-P

Oh! Hisenda, la teva opinió m'interessa! Merda!

Elefant, estàs linkada des de fa deu mil anys! Com podies dubtar-ho?

Joder, Bluf, que no puc entrar a casa teva! En lloc de plegar podries haver-te passat a blogger, no?! (Osti tia, pq te'n vas? No maaaaaarxis... Ho sento, ho havia de fer.)

Yeral ha dit...

Perdi, la polla en vinagre d'un bucle és "Carn de Banqueta". Fiju. I sobretot aquests posts que escrius darrerament...
"Vivo sin vivir en mí". Ah!

P.D. Nus vemus nexte woche...? (està en codi: una barreja de llatí-castellanitzat+alemany destarpercasa)

Anònim ha dit...

Tinc el devedé en una estanteria, per tant no m'hi entrebanco, no gasto mistos, i no tinc cotxe... ergo, mai podré ser una crack??? ara, riure, ja ric, ja...

I per cert, a tu no et sona, oi, allò d'"un post per cada cosa i cada cosa al seu post"? jajaja!!

XeXu ha dit...

Tens una pinya? Sencera? Que bé! Ja me la deixaràs, que m'anirà bé. Jo també faig servir contrafort sempre.

Anònim ha dit...

Yeral, què els passa, als posts?! Si estan claríssims!

No em sona massa, no, Nocal...

Tinc una pinya, Xexu, a la tauleta de nit. I no sé com hi ha arribat. Que algú digui alguna cosa de la piiiiinyaaaaaaaa!!!